Vali Çelik’ten 2026 Yeni Yıl Mesajı: “Birlik ve Beraberlikle Daha Güçlüyüz”
Niğde Valisi Cahit Çelik, 2026 yılına girerken hemşehrilerine seslendi; huzur, güven, dayanışma ve sürdürülebilir kalkınma vurgusu yaptı.
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Niğde Valisi Cahit Çelik, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, 2025 yılını geride bırakırken yaşanan deneyimlerin ve paylaşılan sevinçlerin toplumun dayanışma ve gücünü artırdığını belirtti. 2026 yılına birlik ve beraberlik içinde girmenin önemine değinen Vali Çelik, “Umutlarımızı tazeleyerek yeni başlangıçlara kapı aralıyoruz” ifadelerini kullandı.
Vali Çelik, ilde ve ülkede hakim olan huzur ve güven ortamının yeni yılda da devam edeceğine inandığını vurguladı. Gençlerin hayallerine ulaşabilmesi, kadınların sosyal ve ekonomik hayatta güçlenmesi ve aile yapısının sevgi ve saygı temelinde daha da sağlamlaşması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü ifade etti.
Afetlere karşı hazırlıklı ve bilinçli şehirler oluşturmanın öncelikleri arasında yer aldığını belirten Vali Çelik, tarım, sanayi ve üretimde Niğde’nin potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirileceğini kaydetti. Ayrıca, çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir şehir hedefiyle yapılan kamu yatırımlarının, vatandaşların hayatına doğrudan dokunan hizmetler olarak sunulmasının temel öncelikleri olduğunu söyledi.
Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda, ildeki tarihî, kültürel ve doğal değerlerin korunarak daha güçlü bir geleceğe taşınması için azimle çalışmaya devam edeceklerini belirten Vali Çelik, sözlerini şöyle tamamladı: “Gönül gönüle vererek, birbirimize destek olarak ve ortak değerlerimiz etrafında kenetlenerek yarınlara daha umutla bakacağız. 2026 yılı, hepimiz için sağlık, huzur, bereket ve mutlulukla dolu olsun.”
Vali Çelik, mesajında tüm Niğdeli hemşehrilerinin yeni yılını en içten duygularıyla kutladı.
Niğde’de Elektrikli Otobüsler Ücretsiz Hizmete Giriyor
Murtazalılar Sahurda Buluştu
Niğde’de içleri ısıtan iftar
Niğde’de İstiklal Marşı’nın 105. Yılı Anıldı
Altunhisar’da Bahar Temizliği Başladı
Bakan Bolat Niğde’de Temaslarda Bulundu
Niğde’de Peygamber Efendimizin Doğumunun 1500. Yılı Anıldı
Başkan Yeşil’den Öğrencilere Ahilik Dersi
“Münasebetsiz” Niğdeli Sanatseverlerle Buluştu
NİĞDE’DE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ BAŞLADI
Niğde’de Şap Aşılama Çalışmaları Sürüyor
Yıldıztepe’de Üreticiye 15 Angus Düve Desteği
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Niğde’ye geliyor
Niğde’de Kalıcı Kalp Pili Dönemi Başladı
Niğde’de APP Plaka Değişimi Sürüyor
Niğde’de Yüksek Riskli Ameliyat Başarıyla Gerçekleştirildi
Niğde’nin Gururu Ahmet Eskalen, Para Yüzmede Türkiye’yi Temsil Edecek
Niğde’de Okul Servislerine Sıkı Denetim
NiTSO’dan Ramazan’da 600 Aileye Gıda Desteği
Sedat Çağlar’dan 9. Kitap: “Mübadelenin İki Tarafı”
Kızıltan’dan Sürücülere Plaka Uyarısı
İnan: Türkiye Güçlü Liderlikle Yoluna Devam Ediyor
Ulukışla’lı Emir Güngör Okul Sporlarında Büyük Başarı Elde Etti
Milli Kayakçı Ebru Tuncer’den Niğde’ye Çifte Gurur
Aladağlar’da Kaçak Avcılığa Ağır Ceza
Niğde Halk Eğitimi Merkezi Erasmus+ Projesiyle Uluslararası Arenada
Niğde’de Kadınlara Ücretsiz Hukuki Destek Dönemi Başladı
Altunhisar’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği
Köksal Kılıç: NESOB Başkanlığı İçin Yola Çıktı
Yükleniyor
- Cuma 8.8 ° / -1.4 ° Güneşli
- Cumartesi 9.2 ° / -0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 3.6 ° / 1.6 ° Şiddetli yağmurlu

