Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni atanan Başhekim Doç. Dr. Kürşad Ramazan Zor'u resmi bir ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Vali Çelik, Doç. Dr. Zor ile bir araya gelerek hastane yönetimi ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.
Başarılar Dileyen Vali Çelik: "Ekip Çalışması Önemli"
Ziyarette konuşan Vali Cahit Çelik, Doç. Dr. Kürşad Ramazan Zor'a yeni görevinde başarılar diledi. Vali Çelik, özellikle pandemi sonrası dönemde sağlık hizmetlerinin öneminin arttığını vurgulayarak, ekip çalışmasının ve koordinasyonun bu süreçte kilit rol oynadığını belirtti. Ayrıca, hastanenin bölgesel sağlık hizmetlerindeki stratejik önemine dikkat çeken Vali Çelik, halkın memnuniyetinin artırılması için daha fazla çaba gösterilmesi gerektiğini ifade etti.
Doç. Dr. Zor'dan Vizyon Açıklaması
Yeni atanan Başhekim Doç. Dr. Kürşad Ramazan Zor ise, Vali Çelik'e hastane çalışmaları ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi verdi. Doç. Dr. Zor, "Hastanemizin hem akademik hem de sağlık hizmetleri açısından önemli bir merkez haline gelmesini hedefliyoruz. Bunu sağlamak için tüm personelimizle birlikte çalışacağız ve kaliteyi artırmaya yönelik projeler geliştireceğiz," dedi. Ayrıca, hasta memnuniyetini artırmak ve teknolojiyi daha etkin kullanmak için adımlar atılacağını sözlerine ekledi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.