15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, kahramanlığıyla milletimizin gönlünde taht kuran Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir anısına düzenlenen Masterler Futbol Turnuvası, Bucakçayır Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.
Niğde Valisi Cahit Çelik’in katılımıyla gerçekleşen turnuvaya, il protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile personelleri de yoğun ilgi gösterdi.
Aziz şehidimizin hatırasını yaşatmak ve 15 Temmuz’un birlik-beraberlik ruhunu pekiştirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte; dostluk, centilmenlik ve vatan sevgisi ön plandaydı. Takımlar, sahada kıyasıya mücadele ederken, tribünlerde duygusal anlar yaşandı.
Programda konuşan Vali Cahit Çelik, “15 Temmuz’da milletimizin yazdığı destan, birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Şehidimiz Ömer Halisdemir’in cesareti, vatan sevgisi ve kararlılığı bu milletin hafızasında daima yaşayacaktır.” dedi.
