Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, merkez ilçede görev yapan eğitim personeli için gerçekleştirdiği promosyon ihalesinde sürpriz bir sonuca imza attı. İhaleyi, tam 89.500 TL'lik teklifiyle Ziraat Bankası kazandı. Bu miktar, eğitim sektöründe son zamanlarda görülen en yüksek promosyon ödemelerinden biri olarak kayıtlara geçti.
Ziraat Bankası'nın bu iddialı teklifi, Niğde'deki öğretmenler ve diğer eğitim çalışanları arasında büyük bir heyecan yarattı. Anlaşma kapsamında, merkez ilçedeki tüm eğitim görevlilerine kişi başı 89.500 TL promosyon ödemesi yapılacak.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, ihale sürecinin titizlikle yürütüldüğünü ve amaçlarının eğitim personelinin yararını en üst düzeyde tutmak olduğunu vurguladı. Ziraat Bankası temsilcileri ise eğitim camiasına destek vermekten mutluluk duyduklarını belirterek, ödemelerin en kısa sürede hesaplara yatırılacağını açıkladı.
Niğde'deki eğitim sendikaları ve öğretmenler, bu rekor promosyon kararını memnuniyetle karşıladı. Bu gelişme, eğitim çalışanlarının motivasyonunu artıracak ve ekonomik anlamda önemli bir destek sağlayacak olarak değerlendiriliyor.