Müdür İzzet Gebelek başkanlığında gerçekleştirilen aylık değerlendirme toplantısında, merkezin performansını yükseltmeye yönelik kapsamlı bir çalışma yapıldı.
Toplantıya, acil çağrı sistemine entegre olan tüm paydaş kurumların temsilcileri katıldı. Çağrı karşılama hızından olaylara müdahale sürelerine, kurumlar arası koordinasyondan sistem iyileştirme önerilerine kadar pek çok kritik konu masaya yatırıldı.
Toplantının odak noktası, acil durumlara anlık ve doğru müdahalenin önemi oldu. Katılımcılar, vatandaşların hayatını kurtarmak ve mağduriyetleri en aza indirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapma konusunda fikir birliğine vardı.
Acil Çağrı Merkezi yetkilileri, bu tür periyodik değerlendirmelerin hizmet kalitesini sürekli olarak artırdığını ve sistemin daha verimli çalışmasını sağladığını vurguladı.
Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve yeni döneme ilişkin hedeflerin paylaşılmasıyla sona erdi. Katılımcılar, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için ortak çalışma stratejileri belirledi.