Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Kasabasında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
Çukurkuyu Belediye başkanı Ahmet Halisdemir, kutlamaların ardından çocuklara sürpriz yaparak, hamburger ikram etti. Düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenirken, bayram coşkusunu yaşadılar.
Çukurkuyu Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir yaptığı açıklamasında, “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize armağan ettiği, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu ilan eden, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ithaf edilen en özel günlerden biri: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı.
Cumhuriyetimizin temellerini atan Meclisimizin açılışının 105. yılında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yarının büyükleri, bugünün neşesi tüm çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Çocuklarımızın gülüşü, umudumuzdur. Nice güzel yarınlarda, sağlıkla, huzurla büyüsünler” dedi.