CHP’NİN TARİHİ KURULTAYI BAŞLIYOR: NİĞDE DELEGELERİNDEN ÖZEL’E BİRLİK MESAJI
Ankara’daki 39. Olağan Kurultay için yola çıkan Niğde heyeti, genel başkanlık yarışında Özgür Özel’in yanında saf tuttu.
-
A+Buyut
-
A-Kucult
CHP, parti yönetiminin yeniden belirleneceği 39. Olağan Kurultayı için Ankara’da toplandı. Ankara Spor Salonu’nda üç gün sürecek kurultay, hem genel başkanlık seçimi hem de parti kadrolarının yenilenmesi açısından kritik önem taşıyor.
ÖZEL, KURULTAYA TEK ADAY OLARAK GİRİYOR
Partide gözler, mevcut Genel Başkan Özgür Özel’e çevrilmiş durumda. Kurultay öncesi başka bir adaylık açıklaması gelmezken, Özel seçimlere tek aday olarak giriyor. Özel’in yeniden seçilmesi halinde partinin yeni dönem siyaset haritasının da bu kurultayda netleşmesi bekleniyor.
Niğde’den Güçlü Katılım ve Net Tutum
Niğde teşkilatı, kurultayda 8 delegeyle temsil ediliyor. İl Başkanı Bünyamin Kıvrakdal ve Merkez İlçe Başkanı Bülent Şen’in de aralarında bulunduğu 6 seçilmiş delegenin, mevcut genel başkana tam destek verecekleri bildirildi. Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ile Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem de doğal delege olarak kurultayda yer alacak.
Bu tabloyla Niğde heyeti, kritik oylamalarda tek sesli bir şekilde Özel’den yana pozisyon almış görünüyor.
“ÖZEL ZORLU SÜREÇLERİ YÖNETMEYİ BAŞARDI”
Kurultay sürecine dair değerlendirmelerde bulunan CHP Merkez İlçe Başkanı Bülent Şen, Özgür Özel’in kısa sürede ciddi sınavlardan geçtiğini ve partiyi zor dönemlerde ayakta tuttuğunu ifade etti. Şen, kurultayın partiye yeni bir ivme kazandırması temennisinde bulundu.
CHP’nin 39. Olağan Kurultayı, yoğun gündemin ardından 30 Kasım’da sona erecek. Bu üç günlük süreç, partinin siyasi rotasını belirleyecek kararlarla hafızalara kazınacak.
Niğde'de çevreci ulaşım dönemi başladı
Niğde Esnafına TAPDK Uyarısı: 31 Mart Son Gün
Bayram Öncesi Araç Bakımı Hayati Önemde
NİĞDEF’ten 160 Yetim Çocuğa İftar Programı
Bayram Tedbirleri Görüşüldü
Sağlık Çalışanları Masa Tenisiyle Stresi Attı
Bülent Şen: “Vatandaş Mağdur Ediliyor”
BBP Niğde İl Başkanı Karataş’tan Milli Marş Tepkisi
Niğde’de Gençler İslam İlmihali Bilgilerini Yarıştıracak
Niğdeli Kardiyoloğa “Yılın Doktoru” Ödülü
Niğde Çiftlik’te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu
Niğde’de Uyuşturucu ve Kumarla Mücadele İçin Kritik Toplantı
Bolat: “Türkiye çevresindeki savaşlara rağmen büyümeyi sürdürdü”
Niğde’de Şehit Kabirlerine Ziyaret
Niğde Mezarlıkları Bayrama Hazır
Niğde’de Gümrükleme Dönemi Başlıyor
Niğde’de Elektrikli Otobüsler Ücretsiz Hizmete Giriyor
Murtazalılar Sahurda Buluştu
Niğde’de içleri ısıtan iftar
Niğde’de İstiklal Marşı’nın 105. Yılı Anıldı
Altunhisar’da Bahar Temizliği Başladı
Bakan Bolat Niğde’de Temaslarda Bulundu
Niğde’de Peygamber Efendimizin Doğumunun 1500. Yılı Anıldı
Başkan Yeşil’den Öğrencilere Ahilik Dersi
“Münasebetsiz” Niğdeli Sanatseverlerle Buluştu
NİĞDE’DE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ BAŞLADI
Niğde’de Şap Aşılama Çalışmaları Sürüyor
Yıldıztepe’de Üreticiye 15 Angus Düve Desteği
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Niğde’ye geliyor
Yükleniyor
- Salı 11.6 ° / -0.1 ° Güneşli
- Çarşamba 13.5 ° / 0.7 ° Güneşli
- Perşembe 10 ° / 4.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

