Başkan Özdemir: "2026, Niğde için hasat ve yükseliş yılı olacak"
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 2025’te başlatılan projelerin 2026’da meyvelerini vereceğini belirterek, yeni yılın Niğde için hasat ve yükseliş yılı olacağını söyledi.
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Başkan Özdemir, mesajında 2025 yılının Niğde adına önemli bir dönüşüm yılı olduğuna dikkat çekti. Şehrin geleceğine yön veren büyük adımlar attıklarını ifade eden Özdemir, 2026 yılının ise bu yatırımların sonuçlarının somut şekilde görüleceği, Niğde’nin yıldızının daha da parlayacağı bir dönem olacağını vurguladı. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Niğde’yi Anadolu’nun parlayan yıldızı haline getirme hedefinden hiçbir zaman vazgeçmediklerini belirten Başkan Özdemir, modern şehircilik vizyonuyla atılan temellerin 2025 yılında sağlamlaştığını kaydetti. 2026 yılında da aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Özdemir, "Daha Yaşanabilir Bir Niğde" hedefi doğrultusunda devam eden projelerin tamamlanarak hemşehrilerin hizmetine sunulacağını, şehrin marka değerini artıracak yeni vizyon projelerin de hayata geçirileceğini ifade etti.
En büyük güçlerinin Niğdelilerle kurdukları gönül bağı olduğunu vurgulayan Başkan Özdemir; "En büyük gücümüz, hemşehrilerimizle kurduğumuz gönül bağıdır. 2025 yılında olduğu gibi, 2026’da da çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Birlik ve beraberlik ruhuyla, şehrimizi hep birlikte kalkındırmaya devam edeceğiz. Yeni yılın; dünyada akan gözyaşlarının dindiği, mazlum coğrafyaların huzura kavuştuğu, savaşların yerini barışın aldığı bir yıl olmasını diliyorum. 2026 yılının Niğde’mize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, bereket ve mutluluk getirmesini temenni ediyor; tüm hemşehrilerimin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Niğde’de 18 Mart Törenlerle Anılacak
Murtaza Köyü’nde Öğrencilerle İftar Buluşması
Vali Akmeşe’den 18 Mart Mesajı: “Çanakkale Geçilmez”
Niğde’de Ceza Yağdı: 2 Bin 364 Sürücüye İşlem
Altunhisar’da Özel Bireylerle Ramazan Sofrası Kuruldu
Niğde'de çevreci ulaşım dönemi başladı
Niğde Esnafına TAPDK Uyarısı: 31 Mart Son Gün
Bayram Öncesi Araç Bakımı Hayati Önemde
NİĞDEF’ten 160 Yetim Çocuğa İftar Programı
Bayram Tedbirleri Görüşüldü
Sağlık Çalışanları Masa Tenisiyle Stresi Attı
Bülent Şen: “Vatandaş Mağdur Ediliyor”
BBP Niğde İl Başkanı Karataş’tan Milli Marş Tepkisi
Niğde’de Gençler İslam İlmihali Bilgilerini Yarıştıracak
Niğdeli Kardiyoloğa “Yılın Doktoru” Ödülü
Niğde Çiftlik’te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu
Niğde’de Uyuşturucu ve Kumarla Mücadele İçin Kritik Toplantı
Bolat: “Türkiye çevresindeki savaşlara rağmen büyümeyi sürdürdü”
Niğde’de Şehit Kabirlerine Ziyaret
Niğde Mezarlıkları Bayrama Hazır
Niğde’de Gümrükleme Dönemi Başlıyor
Niğde’de Elektrikli Otobüsler Ücretsiz Hizmete Giriyor
Murtazalılar Sahurda Buluştu
Niğde’de içleri ısıtan iftar
Niğde’de İstiklal Marşı’nın 105. Yılı Anıldı
Altunhisar’da Bahar Temizliği Başladı
Bakan Bolat Niğde’de Temaslarda Bulundu
Niğde’de Peygamber Efendimizin Doğumunun 1500. Yılı Anıldı
Başkan Yeşil’den Öğrencilere Ahilik Dersi
“Münasebetsiz” Niğdeli Sanatseverlerle Buluştu
Yükleniyor
- Salı 11.6 ° / -0.1 ° Güneşli
- Çarşamba 13.5 ° / 0.7 ° Güneşli
- Perşembe 10 ° / 4.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

