AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Kızılcahamam’da düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Kampı’na katılan AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir, kamp sürecine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Özdemir, tüm il başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen kampta, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kapsamlı istişarelerin yapıldığını vurguladı. 2023 seçim sonuçlarının detaylı şekilde analiz edildiğini belirten Özdemir, 2028 seçimlerine uzanan stratejik yol haritasının da şekillendirildiğini ifade etti.
“Kızılcahamam Kampı sadece bir istişare toplantısı değil; teşkilatlarımızın motivasyonunu artıran, saha çalışmalarımıza yön veren ve milletimizin beklentilerine daha güçlü yanıt vermemizi sağlayan önemli bir buluşmaydı,” diyen Özdemir, kampın partinin geleceği açısından taşıdığı öneme dikkat çekti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “AK Parti milletten güç alan, milletle yürüyen ve millet için gece gündüz çalışan bir siyasi harekettir” sözlerini hatırlatan Özdemir, bu anlayış doğrultusunda Niğde başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında hizmet üretmeye devam edeceklerini belirtti.
Kamp süresince Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün yaptığı sunumların da yol gösterici nitelikte olduğunu belirten Başkan Özdemir, teşkilat yapısının güçlendirilmesi, saha verimliliği ve seçim hazırlıkları konularında önemli bilgiler paylaşıldığını söyledi.
Kızılcahamam’da teşkilatlar arası istişare ve birlik ruhunun pekiştiğini dile getiren Özdemir, “Ortak hedefler doğrultusunda, güçlü bir koordinasyonla 2028 vizyonumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Milletimizin bize duyduğu güvene layık olabilmek için durmadan, yorulmadan çalışacağız,” dedi.