Ak Parti Bor İlçe Başkanı Ethem Bozdoğan, Niğde İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Yalçın, gençlik ve kadın kolları başkanları ile birlikte, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettiler.
Ak Parti Bor İlçe Başkanı Ethem Bozdoğan, yaptığı paylaşımda, “5 Temmuz’un kahraman yiğitleri Şehit Ömer Halisdemir ve Şehit Ramazan Konuş’u; ayrıca Ömer Halisdemir’in vefat eden annesini mezarları başında dualarla andık. Bir milletin kaderini değiştiren kahramanların huzurundaydık bugün. Evlatlarını toprağa veren, ama vatana dua etmeyi bırakmayan annelerin yüce hatırası önünde saygıyla eğildik.
Şehitlerimiz, bu toprakların sessiz kahramanları… Onlar sayesinde bugün özgürce nefes alıyoruz. Rabbim, Ömer Halisdemir’e, Ramazan Konuş’a ve tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Kıymetli şehit annemizin de mekânı cennet, makamı âli olsun. Millet olarak unutmadık, unutmayacağız” ifadelerini kullandı.


