Kemalpaşa Mahallesi’nde yer alan arsaların büyüklükleri 366 metrekare ile 498 metrekare arasında değişirken, satış bedelleri 169 bin TL ile 448 bin TL arasında belirlendi.
Satış ihalesi 7 Ekim 2025 Salı günü Belediye Encümeni huzurunda yapılacak. İhaleler saat 11.40’ta başlayacak ve her arsa için ayrı ayrı olmak üzere gün boyu devam edecek.
İhaleye katılmak isteyenler; başvuru dilekçesi, yerleşim yeri belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, %3 geçici teminat bedelinin yatırıldığını gösteren makbuz ile 200 TL şartname bedelini yatırdıklarını belgeleyen makbuzla birlikte 7 Ekim 2025 saat 15.30’a kadar Ulukışla Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne şahsen başvuru yapabilecek.
Posta, e-posta veya faks yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. İhaleyi kazananların taşınmazı almaktan vazgeçmeleri durumunda yatırdıkları geçici ve kesin teminatlar belediye lehine irat kaydedilecek. Belediye Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olacak.


