Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Teşkilatı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda başlatılan “Hayırlı Günler Komşum” projesi kapsamında, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
Niğde merkezde gerçekleştirilen ziyaretlerde, partililer “Derdin Derdimiz, Sohbetleri” temasıyla esnafla bir araya geliyor, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinliyor.

“MİLLETİMİZİN GÖNLÜNE DOKUNUYORUZ”
MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, yürütülen çalışmaların amacının toplumla doğrudan temas kurmak ve vatandaşın sesine kulak vermek olduğunu belirtti.
İnce, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin öncülüğünde başlatılan bu anlamlı proje çerçevesinde, her mahallede vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Tasanı dinlemeye, kaygını anlamaya, sıkıntını paylaşmaya geliyoruz. Milletimizin gönlüne dokunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

“HER MAHALLEDE GÖNÜL BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ”
Ziyaretler kapsamında esnafla sohbet eden teşkilat mensupları, hem vatandaşların beklentilerini dinliyor hem de MHP’nin halkla iç içe siyaset anlayışını sahaya yansıtıyor.
Milletvekili İnce, “Her mahallede gönül bağlarımızı güçlendiriyoruz. Hemşehrilerimizin sevinçlerine ortak oluyor, dertlerine derman olabilmek için samimi bir gayret içindeyiz.” dedi.

“TEŞKİLATIMIZ FEDAKÂRCA ÇALIŞIYOR”
MHP Niğde İl Teşkilatı’nın yoğun bir program yürüttüğünü vurgulayan İnce, “Bu gönül seferberliğinde emek veren başta İl Başkanımız Sayın Aytekin Tükenmez olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak milletimizin yanında olmaya, her daim onların sesine kulak vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.